Bennett: poppenhuis 2.0

Speciaal voor de fans van Rietveld’s Schröder huis. Dit poppenhuis is namelijk geïnspireerd door de kunststroming ‘De Stijl’ en is een oase in de wereld van overwegend glitterende, plastic poppenhuizen. Door de minimale kleuren, strakke lijnen en asymetrische patronen kun je dit huis met een gerust hart op een prominente plek in je huiskamer plaatsen. Sterker nog, pippaluka zou er graag zelf in wonen.

          

Achter de prachtige gevel schuilt een slim ontwerp van verschillende ruimtes die open en dicht kunen. Een living die verdeeld is over twee etages, een lift naar de masterbedroom en twee kinderkamers die elk een balkon hebben. In de walk-in closet kun je je Marc Jacobs poppengarderobe kwijt. En, niet te vergeten, op het dak natuurlijk een royaal zwembad. Het huis is gebouwd van CARB-gecertificeerd hout en loodvrije verf en materialen. Dus ook nog eens erg duurzaam, dit superhuis.

Of Barbie en Ken zich hier thuisvoelen met hun roze interieur, ik betwijfel het. Maar hopelijk stof tot nadenken voor Mattel waar ik alleen roze en paarse huizen heb mogen introduceren.

Het ontwerpbureau www.brincadada.com heeft nog meer kinder vastgoed ontworpen, inclusief een lijn designinterieur. Helaas vooralsnog alleen in Amerika verkrijgbaar.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: