Maakt papa’s en mama’s blij

Screen Shot 2013-10-09 at 11.41.04 PMDit nieuwtje is eigenlijk nét het omgekeerde van wat pippaluka wil vertellen met deze blog.  Namelijk heel erg leuk voor papa en mama, en… ‘kids will like it too’.

Stadse ouders zullen het ongetwijfeld herkennen: struinend door de stad cruisen met hobbelende kinderwagen, dag of nacht, in de hoop dat baby rustig gaat slapen. Voor die papa’s en mama’s er is goed nieuws! Vanaf 9 maart kun je, met baby, een warm en gedimd plekje opzoeken in de bioscoop en genieten van een je favoriete filmster. Het geluid in de bioscoop staat zachtjes en baby kan lekker pruttelen terwijl papa’s en mama’s even rustig kunnen ontspannen. Baby’s mogen onbeperkt gevoed en verschoond worden. En, mocht baby onverhoopt toch een kickje geven, geen stekende blikken van andere filmgangers want de collega-ouders in de zaal zullen er alle begrip hebben… Vooralsnog in de Movies in Amsterdam, maar hopelijk zullen veel bioscopen volgen.

Helaas mag Pippaluka zelf niet meer binnen, want alleen babies van 0 tot 1 jaar hebben dit privilege. Voor ons is cinemum dus nét een jaartje te laat…

Meer info op: http://www.cinemum.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: