Beestachtig!

Hoe zou het voelen om een wild dier te zijn? Een vos, een wolf, een edelhert, of een dier waarvan je niet eens weet hoe het heet…?  We zouden het allemaal graag willen weten. Pippaluka verdenkt de Engelse Barbara Keal ervan dat zij regelmatig even  in de huid van een wild dier kruipt. Haar tot leven gekomen fantasie inspireert haar tot het maken van prachtige geweien, hoofdstukken en dierenpakken van vilt. Een accessoire dat je doet vergeten wie je bent, je doet wanen in het dierenrijk!

We hebben het hier niet over leuke objecten voor een verkleedpartijtje. Barbara Keal wilde haar hele leven lang al hoeden maken die de wereld voor altijd zouden veranderen. Ik zou er niet gek van kijken als we straks allemaal met een gewei of een schapenvacht rondlopen. Volgens haar zitten de hoofddeksels zo lekker dat je ze elke dag zou willen dragen. Het is dus slechts een kwestie van tijd. Met haar project kreeg ze al wereldwijd aandacht van gezaghebbende kranten als Daily Telegraph en Financial Times en verschillende modemagazines.

Is het kunst, is huisvlijt, is het design of is het mode? In elk geval is het oer-echt, Pippaluka heeft er al eentje op haar wenslijstje  staan…

Bekijk hier de complete collectie en kies!
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: