Het eindeloze blokje

Pippaluka is op dreef. Maar ze heeft zoveel mooie  dingen gezien dat het haar duizelde. Ze kreeg geen letter of plaatje meer uit haar toetsenbord. Ze wist gewoon niet waar ze moest beginnen. Sommige dingen zijn echter sterker dan dan zij en komen nu toch langzaamaan naar buiten. Vanaf nu deelt ze weer regelmatig wat haar bezig houdt. Moois…!  Zo kwam ze in Parijs de mooiste bouwblokken ‘ever’ tegen (tot nu toe dan). Omdat ze eenvoudig zijn, omdat ze alles aan de verbeelding over laten, omdat je er eindeloos mee kunt combineren. Omdat geen blokje hetzelfde is. En omdat je toren dus nooit hetzelfde zal zijn. Gooi ‘m om en je bouwt ‘m nooit meer na. Daarnaast staat zo’n toren ook nog erg leuk op mama’s dressoir.

Een van pippa’s favoriete makers, Areaware, presenteerde dit nieuwe speeltje op de beurs Maison & Objet in Parijs tegen en helaas kon zij hen geen sample afhandig maken. Misschien is pippaluka toch nog niet beroemd genoeg (internationaal dan).

De hardhouten (verantwoorde) blokken komen in een set van 10. Kies uit wit of met waterverf gekleurd. De blokken worden vepakt in een heel mooi linnen zakje. Een geweldig cadeau voor een creatief kind, of voor het creatieve kind in jezelf!

www.areaware.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: