Wie is pippa?

Pippaluka is mijn geesteskind. Ik noemde het wezentje in mijn zwangere buik ooit pippaluka omdat hij voor mij toen nog een fantasiefiguur was. Zo kon ik verhalen maken, bedenken hoe hij eruit zou zien, wat hij zou zeggen…  Pippaluka is verhuisd van mijn buik naar mijn hoofd, en mijn zoon is inmiddels alweer 6 jaar (met een broertje van 3).

Pippa leeft in mij voort en is een wezentje dat nu meekijkt naar mijn wereld. Hij kijkt mee door de ogen van iemand die in de speelgoedwereld werkte en kiest voor originaliteit, eerlijkheid en eenvoud. Pippaluka heeft oog voor buitengewone, intrigerende, ongewone, onalledaagse producten en ideeën. Van speelgoed tot boeken, van tweedehands tot digitaal. Als het maar inspirerend is. Telkens als Pippaluka iets bijzonders ziet, plaats ik het op de blog.

Ik hoop dat pippaluka je zal inspireren. Om zelf mooie dingen te maken, om mooie dingen te gaan verkopen, om je kind mooie dingen te geven of, nog beter, ook aan andermans kinderen te geven.

Wil je pippaluka iets laten zien wat hij nog niet kent, laat het hem weten via de facebook pagina (zie link onderaan de pagina).

Liefs, de mama van

Advertenties

  1. boarnsterstim

    Mag ik jou een vraag stellen over je wordpress theme Imbalance 2

    Ik hoop van je te mogen horen.

    groet,
    harold kramer

  2. Super, wat leuk! Ik ga je volgen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s